50 vteřin štěstí

50 vteřin štěstí

Anotace: o tom, co si strašně moc přeju zažít

Jen co skok si zakoupím,
do letadla nastoupím.
Vystoupám do výšky tisíců metrů,
od Země vzdálenost tří až čtyř kilometrů.
Napětím srdce mi zběsile buší,
strašně se těším, tělem i duší.
Poslední chvíle na nohou stojím.
Jeden krok vpřed … konečně letím!

Závratná rychlost
Pocity štěstí
V hlavě jen radost
Jsem bez starostí
Kolem vzduch svěží
A v srdci láska
Vteřiny běží
Vítr mě laská
Úžasná svoboda
Volně si letím
Modravá obloha –
Já v světě jejím

Pomalu blíží se Země
Padák se otvírá
Ta brána extáze ve mně
Zlehka se zavírá
Ještě chvíli
zvolna padám.
Už jsem v cíli,
slova hledám,
jak vyjádřit smutek,
že ten volný pád,
takhle rychle utek' –
zas na nohou stát.

Domů si ale odnáším
nesmrtelnou vzpomínku.
Jednou se třeba odvážím
promluvit o tom při vínku.



Bude to trvat měsíce
sehnat na tandem tisíce.
Autor Kyselinka, 15.05.2005
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí