Představivost hrůz II.

Představivost hrůz II.

Anotace: Má představivost je mnohdy hrůzná a šokující....vyjádřete se....Tabu

Muž s hlavou ohlodanou
vzpomínkami černých zobáků,
černých ptáků, krákajících
hymnu smrti.
Žena s čtyřma rukama a
dvěma přirozeními,
která mluví chlupatými otvory.
Malý chlapec s ocasem leoparda,
který skáče po čtyřech končetinách,
zakončených ostrými hroty barevného skla.
Nemocnice, z níž stoupá dým
ze spalovny lidských těl.
Krypty ukryté v džunglích plných
tarantulích rukou a hadovitých trupů.
Voda, v níž plavou usekané prsty,
s ploutvemi z lidských tetovaných kůží.
To vše může být představivost,
smyšlenky hrůzy, odporu
a hnusu...
Autor Tomáš Přidal, 31.08.2007
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí