bez tebe

bez tebe

Anotace: smutná..

Já pláču nad stolem, slzy mi do slov padají.
Mé myšlenky míří do neznáma a jen já vím kam, probíhají mi celým mým tělem, celá se chvěju...
Je hrozné tu být bez tebe,
tvé lásky, tvých polibků, tvého pochopení!
Jsem bez Tebe jako NIC!
Bez tebe jsem jako tělo bez duše.
Jsem na vyhození. Jako odpad, který už nechceš,
který je na nic.
Autor Mrs.Grázl, 31.08.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí