Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Vzpomínky a bolest..

Vzpomínám na náš pohled, byl tak dlouhý.
Neměli jsme nad sebou dohled, zamilovali jsme se za okamžik pouhý. Zamilovanost dále trvá, my ale nejsem spolu. V ruce krčím fotku tvou, po tvářích tečou mi slzy, stále přemýšlím o nás dvou, vše se stalo tak brzy. Kéž by to šlo vrátit zpět..
V ruce žiletku svírám, uvadám jako květ, pomalu umírám, krev rudá jako růže houstne a vytéká ven, teď už mi nikdo nepomůže, neuvidím už další nový den.
Milovala sem tě, možná to byla ode mne zrada, ale tvůj život opatruj..
Autor Mrs.Grázl, 31.08.2007
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí