Představivost hrůz III.

Představivost hrůz III.

Anotace: ***

Lebky, cvakající čelistmi
ve vitríně nemocničního kabinetu.
Stařec s protézou,
která si vyskakuje
na svého nositele:
"Chcípni dědo!"
Dvojčata s rysy sadistů,
připoutaná řetězy ze žraločích zubů.
Slepci s hlavami slepic,
dvoříc se svým družkám vyklovnutím oka.
A někdo křičí z plných plic:
Zastavte blázny a obdarujte
je rozumem,
dejte zvířatům lidský hlas,
ať víme, co si o nás myslí...
Autor Tomáš Přidal, 31.08.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí