Zpověď

Zpověď

Anotace: Prostě projev dost blbé nálady...

Nejsem básník a snažím se rýmovat
Nejsem tou co schopna je milovat
Nejsem ani lásky hodna
Nejsem nic
A nelekejte se toho zvuku
jako když srdcem tluku
to jenom slza padla na střevíc..
A přece víc:
Nejsem tou za kterou mě máte
co za ni ruku do ohně klidně dáte
Ne nejsem toho hodna
A nečekejte ode mě pokoru
už viděli jste plakat potvoru?
Tak se přijďte podívat
Jen všichni do mě
Teď už vám nebudu lhát
Už sama jsem v domě
Ačkoliv v něm sama nežiju
Číši jedu klidně vypiju
a ještě vám za ni budu děkovat
Tak podívejte se na mě a začněte se smát
A zavolejte i ty co nechtěli se podívat
A dělejte si se mnou co budete chtít
ne bránit se nebudu
a potom až skončíte můžete jít
jen zabijete obludu
A nebo jinak a prospějete dalším pokolením

...

Řekněte mi co mám dělat protože já to nevím
Autor pax.deora, 31.08.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

žij, miluj a piš

31.08.2007 22:25:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí