světice

světice

přes pole lány,
lesy a mokřady,
přes všechny stopky,
přes všechny zákazy,
přes všechny budovy,
přes krásné fontány,
přes její kapičky,
zní smích spontánní,
přes kopce, pohoří,
skrz všechny ulice,
přichází do města,
největší světice,
přes oken tabule,
skrz láhve vína,
duhové odrazy,
v bublině z mýdla,
skrz oči bídníků,
skrz jejich viny,
vyhání z duše,
vše temné stíny,

...ta mocná světice Světlo
Autor Muta cum liquida, 31.08.2007
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí