Kuličky štěstí

Kuličky štěstí

Anotace: kolegyňce k svátku

Milému dívčeti Pavlínce,

nechť stříbrné kuličky
Ti k svátku
štěstí
přinesou.

Pohladí Tvé srdce,
rozzáří Tvá očka.

Naplní Tě radostí,
citem plným něhy.

Odkutálejí pryč starosti,
život přichystá Ti změny.

Buď silná lvice
se srdcem neviňátka,
buď zlatým sluníčkem,
l á s k u
rozdávej zkrátka.

Štěstí a přátelství
jak vzácné perly jsou,
starej se o ně!

K u l i č k y š t ě s t í
Ti vše,
co si přeješ,
p ř i n e s o u .
Autor devcatko z jetele, 31.08.2007
Přečteno 502x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

really cool, amazing , billiant :-]to bude mit Pavlinka radost

31.08.2007 23:09:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí