Tiché kročeje

Tiché kročeje

Anotace: přicházejí rozteskněnou duší

Tiché kročeje
myslí přichází.
Nic se neděje,
jdou od nesnází.

Kráčí za Tebou,
ve Tvé náručí.
V řadě za sebou,
jak srdce poroučí.

Zahřát se
Tvým krásným úsměvem.
Nebát se,
tak za ruku mě vem.

Kreslit do Tvých snů,
všemi barvami.
I do všedních dnů.
Z duhy branými.

Ve frontě
se všemi barvami,
zahřát Tě
srdcem na dlani.

Tiché kročeje,
v řadě za sebou.
Svítá naděje,
kráčí za Tebou.
Autor DodgerKT, 15.05.2005
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí