Vyznání

Vyznání

Anotace: nebo spíš Óda na lásku, krásu, štěstí zamilovaného člověka?...inu zas jedna lásková:)

Slunce v srdci,
duši hebkou.
Hvězdy v noci
před ní smeknou.
Jak září…
něhou, teplem.
Dech vyráží
tím svým světlem.

Dotek letmý,
vůně vášně.
Když se setmí
a světlo zhasne.
Dveře ráje
otevřené.
Jenom má je,
slastně přede.

Andílku můj,
hvězdičko z nebe.
Stůj co stůj,
chci jenom Tebe.
Ruku v ruce
světem jít.
Dát Ti srdce
a lásku žít
Autor DodgerKT, 15.05.2005
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí