chut minulosti

chut minulosti

Anotace: .*..*.*.*.

Vítr fouká a slova do uší mi šeptá,
do ticha povídá na nic se neptá.
Ta známá slova minulých let,
tu nádhernou ironii něžných vět.

Čas rozpustil tu kapku mrzutosti,
nenávist dnes se rovná náklonnosti.
Ve vzduchu cítím dnes minulost,
vždy vchází jako nezvaný host.

Vítr pozvolna přestává foukat,
já,ale přesto nepřestávám se koukat,
na ty obrazy co linou se mi hlavou,
a náhle vidím tu rozdílnost nás dvou.
Autor flusii, 01.09.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výborná:-)

02.09.2007 09:30:00 | laura3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí