Memento mori

Memento mori

Anotace: ...pamatuj na smrt

Byls pyšný, hrdý
A kde je tvoje čest?
Jen další břímě,
Co nemusíš už nést?

Je to tak dávno,
Cos padal noční oblohou
Padl jsi v bahno,
V němž hvězdy žíti nemohou

Od té chvíle sedíš v dešti,
Rozbitý a sám
Hlava ti třeští
Jak chtěl bys zpět tam
Odkud jsi se zřítil

A zatímco kapky skrápí
Strhané rysy tvých zbytků,
Přichází dáma s kápí
A nese zvadlou kytku
Na tvůj hrob

Už tušíš,že se navždy pryč stěhuješ,
Když spěšně ohlížíš se zpět
A civíc sám na sebe
Poprvé děkuješ
Žes směl spatřit svět
……………………
A odejít do nebe
Autor JamieJ, 01.09.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud clovek odejde do nebe...nemel by snad byt v necem problem....nebo snad ano???

01.09.2007 15:22:00 | UNDEAD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí