Být či nebýt?

Být či nebýt?

Anotace: každý má někdy ten pocit.... naštěstí však nepatřím k těm,co by toho byli schopni....

Mám tu dláto,
je ostré.
Celkově vzato,
vzít si život je prosté!
ale co z toho...
pak už bych si neužila
žádnou legraci..
Měla bych hrozivou kremaci,
mnoho slz na mém hrobě.
Já však radši žiju v domě
a místo slz od lidí
úsměvy přijímám..

Tak nebojte,jsem tu s vámi
a vydržím,jak dlouho mi sám
Pán Bůh dopřeje,to vám přísahám!

//Chci nazždy být tu s váma,
mám vás přemoc ráda!
tak papa....vaše Dáda..:-)//
Autor D´Aninka, 01.09.2007
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Dilla, Badya
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí