O snu ve snu

O snu ve snu

Anotace: Snít či bdít? Nejlépe oboje...

Měl jsem sen ve snu
a přitom jsem bděl
dva světy v jeden se spojily
a já naráz viděl

jak ve svém snění
i politik se může smát
a děťátko v bolesti řvát
jak mimo své bdění
i blbec může být pln můz
a panic prožívat orgasmus

sen nabízí prožívání
že i život by se styděl
a že nemá valnou váhu?
pche, vždyť jeho sílu jsem viděl

já žiju si sen ve snu
a přitom tiše bdím...
Autor TH, 16.05.2005
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí