Láska

Láska

Anotace: stejně jako mince i láska má dvě tváře, tak ať nám častěji ukazuje tu vlídnou

Kde je láska, kde se skrývá
snad v pohádkách, kde neumírá.
Ale když zaklepe Ti na rameno,
otočíš se a pohlédneš jí do očí.
Srdce Tvé je polapeno
a celý svět se s Tebou zatočí.
Polapen zcela v tom nejkrásnějším citu,
noční tmou šeptám: „lásko, jsi tu?“
Chci Ti říct, že vím. Nejsi pouhý sen,
krásný sen, o kterém jsem snil.
Tak proč mi sakra v dlani jen
prstýnek zbyl?
Autor DodgerKT, 16.05.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí