Bylo zlo

Bylo zlo

Anotace: ...a teď je co?

Když se soudruzi
Dostali ke slovu
Múzy prosily o milost
Teď je veta tomu slohu
Jednou pro vždy dost!

Bylo zlo…/a teď je co?/

Kráčíme hrdě
A hlásáme, že jsme lepší
Zní to možná tvrdě
Ale není pravda trpčí?

Bylo zlo…/a teď je co?/

Víme, jací být nechceme
Ale jací jsme skutečně?
Chodíme a tápeme
Mnohdy žijem zbytečně
Autor JamieJ, 01.09.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo... tohle by chtělo někde publikovat...

01.09.2007 21:48:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí