List

List

Anotace: ...

Usychá a kroutí se, lístek dříve zelený,
usychá a rmoutí se, andělem smrti střelený.
U nohou toho, kdo zrodil jeho krásu,
v jeho stínu umírá, marně hledá spásu.
Volání o pomoc? Kdopak ho uslyší?
Zbytečná námaha a rozklad ještě uspíší.
Větve nad hlavou vrhají poslední stín
a lístek, dříve zelený, žije čím dál tím míň.
Autor DodgerKT, 16.05.2005
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí