Svět

Svět

Anotace: Svět takový, jaký je...

Svět je jen snůška lží a hesel,
svět je jen bláto na růžích.
Svět je jen cosi v mlze prázdné,
svět je jen prosba na tváři.
Svět je jen útěk před tím děsem,
který čeká na záři.
Svět je místo, které zmizí,
s každou várkou slz.
Svět je jen příběh, který změní,
a v kterém je bůh jen škrt.
Svět je iluze,která se mění,
Den odedne jse strašnější.
Svět není něco, co dnes zmizí,
a potom bude krásnější.
Svět je jen místo, které stvoříme,
svět je jen důkaz našich snů.
Svět je jen dítě, které kojíme,
svět je jen přání světlých snů.
Svět není místo pro anděli,
svět je místo pro čerty.
Svět si myslí, že nad něj neni,
ve světě není místo na žerty.
Svět je parodie na život,
ve světě není nic krásné.
Svět nedá nikomu milost,
ve světě není nic jasné...
Autor Mania Dardeville, 02.09.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí