PO ROCE

PO ROCE

Anotace: .. to mi napsalo moje Sluníčko po roce lásky :-),čtu si to pořád dokola ... asi toho dnes moc nenapracuji :-(!

Před rokem jsme u tebe nad ránem
končili školní sraz.
Zdravé jádro třídy jsi u vás hostila zas.
I já si dobrou kávu dal
a věřím, že nikdo nepoznal,
že i po letech mé srdce jen pro tebe zní,
že navždy zůstaneš mou první lásku a poslední!

I počasí bylo stejné jako to dnešní,
já sám, plný dojmů,
se ubíral s myšlenkami na tebe
domů ........ v dešti.

Láskou jsem byl opilý.
Pocity ve mně burácely jako rozvodněná řeka.
To jsem však netušil, že to krásné, mě teprve čeká.

Po roce lásky ti říkám upřímně a z celého srdce svého,
že tvůj pocit štěstí je jen stínem mého.
Děkuji ti miláčku!
Autor Dalimila, 16.05.2005
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí