jumplime

jumplime

Anotace: yumplymme

Jumplime sa ladár o koznjevrík
Sok sa šťjavá pridrol
Se maďarsky jeden paramdloid
O óó

Hrablimo mruincglevjá
Šrákea nicn e šrá ke KÉ
Ké ka ké ké
O óó

O óó O óó O óó O óó

Sevlanje la si sá do mlum i ma lam ne tr pjegskyla
V máji nakupujou umělohmotný hračk
A naše bába si z toho koupe hemmakristýnu
V o óó v óóóóó

A lléhe MMakry
Krykrii má ma máá mamááuiá
Paramdloid nedej yksraďam mnjn es

Stvoly a jikry
Jiskry došly
Potopily tepláky
Uschnuly prcrybíz
Domravily žreji
Bambusily nesvíťo
Ykrij a ylovts
Autor Mrášnivor, 02.09.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kramkodyl

07.09.2007 22:35:00 | pšouk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí