VÝHRA

VÝHRA

Anotace: ..chi! konečně nezaláskovaná básnička ... :-)

Halooo, halooo to je štěstí!!!
Pamatujete, jak jste mi drželi pěsti?
Jak zápasila jsem
s velmi nízkým rozpočtem?

Já do boje vyšla
a právě mi zpráva přišla,
že více lidí propouštět nebudu!
Je mi nakloněna přízeň osudu!

Konečně někdo uznal, že jsem v právu!!!
Svým podřízeným jdu zvěstovat dobrou zprávu:
Přátelé na LITERU nám drželi pěsti
a tak jsme měli štěstí!!!!

(Hmmm,že by to bylo fakt tím? No, možná!)
Autor Dalimila, 16.05.2005
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí