Hněv magie

Hněv magie

Anotace: co říct? Další, která vznikla ve vlaku, když jsem seděla v kupíčku sama a přes večerní šero se mi nechtělo rozsvítit...:)

Mraky nebem bouří
blesky zemi moří
opar slunce ukrývá
vítr skály kolíbá
sténá, pláče celý kraj
lidská srdce umrzaj.

Strach vše živé zachvátil
cesty ztratily svůj cíl
vše stojí na pomezí smrti
a vichřice dál stromy drtí.

Černý trychtýř pláně čistí
lidé se vrací odkud přišli
rudne právě zrytá hlína
jak rozpouští se další špína,
ať do cesty se co chce staví
tahle bouře všechno stráví.

Zdá se to být Hněvem světa,
však postačila jedna věta
ve starobylém jazyce,
aby lidstvo padlo ze své pozice.
Tak magie se krutě mstí
všem, kdo na ni nevěří.

Spoutaná po kolik věků
probila si cestu ven
zbabělce udělala z reků
zbořila realistů sněm.

Jen pár mágů a kříženců
unikli Veliké Zkáze
bez čistokrevných lidí
budou na věky žít blaze,
než je jiná bouře sklidí...
Autor Meiv, 02.09.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skoro až moc temná nálada ;)... i když ono to v tom šeru asi jinak nejde...

02.09.2007 16:10:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí