Cesta za Jedním

Cesta za Jedním

Anotace: o astrální cestě za vysněným princem

Dnes v noci chci jít tam,
na nebe plné hvězd,
chci se brouzdat sem a tam
do zákoutí všech cest.

Ta hvězda, co k ní mířím
není ledajaká,
Každičkou noc k ní vzhlížím,
je tam něco,co mě láká.

Zčista jasna,když všichni už spí
nápad na mě náhle z nebe seskočí,
Zavřu oči, ale ne abych spala,
to proto, abych se na cestu dala.

Letím za ním,
za svým vyvoleným
jen o něm pořád sním
naše dávná láska je zahalena tajemstvím.

hvězdy září,
noc se směje,
on mě čeká
láska mě hřeje.

letím za ním jako každou noc,
srdce mi buší moc a moc.
chci ho vidět, slyšet, cítit.
chci se dotknout,vášní se vznítit.

Svá křídla schovám,
jsem u cíle.
můj princ mě vítá
šel za mnou míle.

Když splynu s ním,
splynu s Bohem jako Bohyně,
spolu splyneme v Ducha,
splyneme v Jedno jedině.
Autor Angee Withwings, 02.09.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je nutné mít sny...

02.09.2007 19:02:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí