Čekárna pro důchodce

Čekárna pro důchodce

Anotace: prosím, neberte tohle moc vážně, já jen doufám, že se nikdo neurazí..

Jak můžu psát o lásce
když sedím tady v čekárně
a hned vedle mě důchodce
a ten vám smrdí náramně.

Jednou rukou si držím nos,
hlavu odvracím do strany
ve vousech má snad roj vos
a v kapsách chcíplé lachtany

Zdatně svůj dech zadržím
na to já mám nadání
že svou snídani znovu zřím
to mi hrůzu nahání

Ale všechno je to marné
pořád cítím ten hnusný puch
hm, asi jak člověk stárne
zasmrádne i jeho duch.

Až dostanu se na řadu
navrhnu paní doktorce
zda nechce někam dozadu
dát čekárnu (JEN) pro důchodce..
Autor Euka, 16.05.2005
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí