Horečková

Horečková

Anotace: ...

Den se líně válí
v propocených peřinách
zas k večeru se dokutálí
polobdíce v polosnách

Horečkové snění
o světě plném lásek
hořké probuzení
budík, vem si prášek!

Když zapiješ svou medicínu
ať vleže nebo vestoje
zas zabubeš se pod peřinu
a usneš v šeru pokoje.

Tvůj tichý klidný dech
je slyšet v temné místnosti
svědčíce o tvých snech
co ke bdění tě nepustí..
Autor Euka, 16.05.2005
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí