Pravda

Pravda

Anotace: nemít pravdu není zas tak lehké...

Každý ji chce
nahou a celou
tady a hned
pročpak otálet

A každý tvrdí
že ji má
tak jak ji pánbu stvořil
ta děvka jedna nicotná
kde vlastně tráví svoje chvíle
prý patří každému
jak je to pošetilé

Každý jí pohlédne do očí
však jen kdo déle zůstal sám
pokorně zeptá se – A ty jsi čí...?
Autor Heda, 16.05.2005
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

kdybych mohla, bodovala bych vícekrát. Pěkné

20.04.2007 13:49:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí