Přemýšlím

Přemýšlím

Anotace: ...ze šuplíčku...(10/2003)

Přemýšlím,
zda v sobě tolik síly mám,
abych dala ti vše co mám,
co znám.

Přemýšlím,
co je pro nás tím zřídlem,
co je pro naše duše
vydatným jídlem.

Přemýšlím,
jak motor náš funguje
jak touha zapomnění
vše špatné z nás gumuje.

Přemýšlím,
nad cílem všech našich cest
čím a kým jsme schopni
dát se vést.

Přemýšlím,
nad hrůzou smrti a krásou zrození
nad tím, z čeho a proč
jsme všichni stvoření.

Přemýšlím,
nad tajemstvím našich vrásek
snad nejsou znamením
minulých lásek.
Autor zaba.zuzla, 16.05.2005
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí