Můj sen

Můj sen

Anotace: ...taky jedna šuplíčková...(9/2004)

Proč mlčíš?
Tak promluv dřív než oněmím.

Proč děláš, že nejsem?
Chci se tě dotknout, nemohu.

Proč se na mne nedíváš?
Tak si mě prohlédni dřív než oslepím.

Chci tě vidět, chci tě slyšet,
chci tě cítit, chci tě dýchat!

Proč neslyšíš mé volání?
Tak poslouchej mě dřív než dám sbohem svému sluchu.

Proč jen se mě nedotýkáš?
Tak natáhni ke mně ruce dřív než cit ztratím.

Proč děláš, že nejsem?
Chci se tě dotknout - nemohu.

Chci tě vidět, chci tě slyšet
chci tě cítit, chci tě dýchat!

Rozplýváš se mi a ztrácíš.

Čím blíž ti jsem,
tím dál tě mám.
Čím víc tě chci,
tím míň tě znám.

Jsi mé ráno, noc či den?
Jsi touha, přelud nás žen?
Tak řekni co jsi jen?
Jsi mé srdce? Mysl?
- už vím,...ty jsi sen!
Autor zaba.zuzla, 16.05.2005
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí