Proč..

Proč..

Anotace: :(

Proč ve dne svítí slunce nademnou?
Proč v noci neusínám únavou?
Proč tě nemohu mít vedle sebe?
Trápím se, každá myšlenka jen k tobě vede! Miluji Tě! Proč každý večer slunce zhasíná?
Proč nejsem lásky tvá příčina? Proč, já ptám se proč?
Kdo mi na tyto otázky odpoví?
Snad jen ty jediný..
Autor Mrs.Grázl, 04.09.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí