Oblázky

Oblázky

Anotace: Je mě smutno dnes.Rady kamarádky dbám a své pocity,které mám,svěřuji literu.cz

Za černými brýlemi slzy ukrývám,
o otázkách stále stejných přemítám.
Otázky...
jsou jak říční oblázky
co v dlani schovávám.

Proč,proč živote můj
stále nade mnou lámeš hůl?
Víc smutku než radosti mě potkává
i láska výpověď mě posílá.
Tak pověz živote můj,
co nyní teď....co dělat mám?

Sundám černé brýle s uslzených očí,
sluníčko vykouklo,vidíš,říkám si.
To pohladí a slzy osuší.
Sevřu pevně oblázky ve své dlani,
teplo své do nich dám,
usměji se a ..a věřit začínám,
že naději na radost i lásku ještě mám,
ano určitě mám.
Autor Jarika, 16.05.2005
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí