Sociální cítění

Sociální cítění

Anotace: No tak to je cvokařina..... no comennt, můj největší brak.... černočerný mrak.

Sociální cítění

Každý kdo ví, ten taky cítí,
kdy se do průšvihu řítí.
Kdo má tu schopnost poznat, co jiného mučí,
kdy u někoho k někomu láska pučí,
ten obdarován jest velikým darem,
ten nezadá si s carem.

Éterické bytosti, udržujte svět v relativním klidu,
procítěně pomáhejme obyčejnému lidu.
Jsme jejich spása a oni zas naše neděje,
že svět klidu a míru dospěje.

Všem vám, co taky cítíte,
všem vám co životem se řítíte,
posílám veliká díky,
pro Vás pro všechny snílky....

Ano možná je to zmatek,
možná si věřím jako spratek,
ale mám chaos ve své kebuli,
potažmo praštil mě bratr cibulí.
Autor JR, 04.09.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-)

04.09.2007 17:19:00 | Ishtar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí