Škola výslovnosti

Škola výslovnosti

Anotace: můžu vám odříkat sáhodlouhé příběhy.. Budu povídat i pár dní vkuse.. jen v nich vynechám jedno slovo....

Sbírka: Od A do Z

Krok sem
a zase o dva zpět.
Celý den
učím se jen pár vět.

Učím se:
slovům, písmu, výslovnosti.
Snažím se,
však jenom k vlastní zlosti.

Neumím to,
nechápu.
Že škola hrou?
Možná v gestapu!

A přec tak jednoduché
zdá se to sluchem,
i tak vyslovit nedokážu,
co na papír perem hážu.

Právě ta jednoduchá souvětí
jsou pro mě jaksi prokletím.
A tak se snažím aspoň hláskovat
nejtěžší slůvko: "MILOVAT".
Autor Mia, 17.05.2005
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí