NEW.WITCHES SLIB

NEW.WITCHES SLIB

Anotace: O neskutečném přátelství tří čarodějek, jež si přísahaly..jsem snad jedna z nich?O:) kdo víí

New.Witches!
Vítím Kari, vítám tě All - Vítám Vás.
Já jsem Tanny,
ta třetí z nás!
Naše duše v jedno se spojilly,
v ten kouzelný čas, kdy jsme se potkali.
Teď jsme tu čarodějky, jedna s druhou
spolu se proderem i tou nejhustší mlhou.

Tak přísahaly New.Witches, jedna té druhé.
Jsou tři - Tanny, Kari,All - a tak to pořád bude
Autor Angee Withwings, 05.09.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí