figurína

figurína

Anotace: ;!

vracíš mě zpět
a říkáš, díky už víc ne
a já se slzami v očích
ve výstavní skříni
nepůsobím asi nejlepším dojmem..

ubrečenou figurínu
která se zakoukala
nikdo nechce.
všichni ji obhlíží
ale odvrací se.
s díky.
vrací.
mě.
Autor desela, 05.09.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí