Omezenost a tupost

Omezenost a tupost

Anotace: že by menší epigraf

Sbírka: Jezero marné touhy

Lidstvo si z vlastní hlouposti
na sebe dělá bič
Ty, moudrý z marnosti
jdi pryč

Kdo vládne světu... omezenost
ruku k dílu přikládá tupost
Autor Divant Delvare, 05.09.2007
Přečteno 603x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí