Proč pláčeš

Proč pláčeš

Anotace: Pavlínce

Proč pláčeš?
Zachytila jsi ránu,
která patřila přímo tvému srdci,
zradila tě láska,
které jsi věrná byla,
víc než sobě.
Zapoměla na tebe láska,
ta věrná přítelkyně,
s kterou jsi prožila,
ty nejlepší chvíle.
Proč pláčeš?Neplač.
Ty stříbrné kapičky stečou,
po tvé líci.
Rány se zahojí,
i když jizvička zůstane.
Přesto je na světě láska,
která pomůže ti,
a nejen zlí lidé,
tímto světem chodí.
Žijí i ti co pomohou ti v neštěstí,
a stanou se těmi přáteli,
co sis jen z pohádek vysnila.
Neplač,utři si perličky,
co sypou se z tvých studánek,
přeplav moře nářku,
přeskoč propast smutku.
Vyjdi odvážným krokem,
a rozdávej všem smích,
otevři oči a pak poznáš,
to pravé štěstí.
Autor Aluna, 05.09.2007
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...nemam slov,krasne..

11.09.2007 08:56:00 | kacicka

...pěkná...i když se v ní trošku ztrácím (možná tou formou souvislého textu)...ale někdy je to záměr?
Povedená :-)

08.09.2007 09:19:00 | jasix

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí