TAK TOMUHLE SE ŘÍKÁ MÍT ZLOMENÉ SRDCE

TAK TOMUHLE SE ŘÍKÁ MÍT ZLOMENÉ SRDCE

Anotace: Vzala mi smysl mýho života.

TAK TOMUHLE SE ŘÍKÁ MÍT ZLOMENÉ SRDCE

Noc je černý mlíko rozlitý po nebi..
Kolem zkkoprnělé stromy..
A poslouchají mě jen pouliční lampy,
co si šeptají mezi sebou lidské příběhy..

Jsem tu sama, jako celý svůj poslední život..
Slavím tu věci, který nejsou podstatný..
Víš, můuj nejlepší přítel je teď máma..

Myslím na tebe celý dlouhý den.
Celou noc o tobě sním..
A čím dál horší je ten sen..
Už jen proto, že na tebe myslím , i když spím..

A nenávidím svůj prázdný a osamělý život..
Nenávidím se, protože to končím už pátý měsíc..
Spala jsem s tebou, ale ty to nechápeš..
Tak tomuhle se říká, mít zlomené srdce.

Nestojím ti ani za pozdrav.
Miluješ ji víc než mě..
Ztuhlá v pryskyřici čekám, až zahřmí..

Ocelová magnólie je zármutek.
Růžové je nebe..
A na něm tisíce černých motýlů..
Neříkej, že tohle jsem já..

Miluju tě..Nenávidím tě..
Nenávidím sebe a nenávidím ji..
A tři je moc.
Autor Turmalina, 17.05.2005
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí