Dny našich životů

Dny našich životů

Anotace: ...

Prázdná místa, tak pro co vlastně žijeme
Opuštěné budovy, v nichž do zdí bijeme
Občas jakýsi hrdina jehož vzpomínka se brzy vypaří
A strašný zločin, pomsta jeho se nezdaří

Tak projdi tou záclonou v pantomimě
Zkus překročit tu čáru
Zkus to v létě anebo v zimě
Zkus opustit tu starou káru

Vezmi na pomoc rozum svůj
Vezmi, co chceš a řekni stůj
Zastav se a zůstaň stát
Přestaň myslet na návrat

Odejdi z města
Odejdi z noci
Tam je ta cesta
Na světa konci

Tam, kde sis jako dítě hrál
Tam někde vzadu
Opusť tu řadu
Tam v místě, kdes tak dávno stál

Chtěj jen radost
Top se v potu
Opusť zlostnou
Stranu plotu

A vypadni na tu druhou
Do světa lemovaného duhou
Pak dívej se skrz plot dál
Na ten podivný karneval
Autor Písklátko, 06.09.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí