ŽIVOTNÍ POUŤ

ŽIVOTNÍ POUŤ

Anotace: ...jen tak jsem se zamyslela ... :-))

Začíná pršet.
Jemné kapičky k zemi padají.
Vnímám pocity ve mě,
myšlenky zastavit se nedají.

Jsem šťastná,
že mohu na tomto světě být,
že mám ten dar
tak hezky si žít!

Střípky osudu
jako korálky na šňůru navlékám.
Přijímám chvíle štěstí,
ale i smutné mám.

Přestalo pršet.
Sluníčko vychází
a já směrem k budoucnosti jdu plány kout.
Život mě vyzývá na svou další pouť.
Autor Dalimila, 17.05.2005
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí