truchlivá

truchlivá

Anotace: ale zase ne tak moc

Zavázaná ústa
a ruce svázané
co potom děvče
co potom nastane

Sněhový vločky
smutně studí
a rád je mám
jak mosty z duhy

Ticho je tady
stejný je v nás
skrz písmo na skle
vnímám tvůj hlas
Autor Kamikadze, 06.09.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí