Duha

Duha

Anotace: ................

Slunko svití,
po dešti,
duha barevná,
vidět je z kopečka,

smích je slyšen,
všude kolem,
civilizace k nám,
nedoléhá zatím,

signál sítě,
mobil vyhledává,

již od svítání,
v tichu přírody,
užíváme svobody,
jsme otroci společnosti,

jak jen to půjde,
než zas skončíme,
ve velkém městě,
kde řád a chaos panuje.
Autor Vlk v rouše, 08.09.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí