Ngoro

Ngoro

Anotace: seděla pani v křesle a roztahovala záclony

Bjely pes Ngoro pohryzon vášnivem Umracicnou
Z vintáž krabky cumluje jednu za jednou
Sevotvír nemá nikdy na puhelin náhledu zitivních
Brýl on tak u passe skví u laple s laplí yohallou ouanynou
Skitvín uhání za mostima a huláká - "krivních,vekrivních"!

Tučný posedlý sedlem na sedadle za sedadlem zahrnuje krásky obdivem k hovnu rozšlápnutému z vejci a másly a brukví k tomu i se svěrákem
Johny si vzal klávesu a tak má času nazbyt při poslechu johoho hraběte Děla

Málo křičel pes Ngoro
Málo másla mu nesli
Málo sterea mu ukazovali
Málo se nemocněli před obnovou muzea elektriky

Těmbicho to poslal až z krajiny U
Ngorovi dom až pot poštlára
Wrrrrr vr
Tamrychlo to už
Autor Mrášnivor, 08.09.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí