Jsou

Jsou

Anotace: jsou a nikdy tomu nebylo jinak

Jsou věci,
které ode mě nikdy neuslyšíš.
Jsou věci,
které nikdy neuvidíš.
Jsou lásky,
které nikdy nekončí.
Jsou lásky,
jako nitky nejtenčí.
Jsou křídla,
která život polámal.
Jsou křídla,
pro která by ses pral.
Jsou lidé,
kteří tvůj život mění.
Jsou lidé,
kteří upadli v zapomnění.
Jsou malí,
kteří dosáhnou víš.
Jsou malí,
kterým se postavit neodvážíš.
Autor Maddean, 08.09.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí