Minulost..budoucnost, přítomnost..

Minulost..budoucnost, přítomnost..

Anotace: ...

Minulost je historie...
Jsi první na koho myslím, když ráno vstávám
a tvoje tvář je ta poslední, kterou vidím, než jdu spát.
Vzpomenout na někoho jiného, to už dávno vzdávám.
Kde však sílu mám brát, tak kde ji vzít?
Budoucnost je fantazie...
Jako splynutí dvou barev, dvou různých barev v jednu.
Slib, že mě nikdy nezradíš, když opustíš mě,
půjdu ke dnu. Ještě pořád jsem plná Tebe, plná hvězd, snů a nebe.
Přítomnost je dar...
Vážím si všech dnů, jež spolu můžeme prožít.
Teď sme jen ty a já, nic víc a pouze s tebou chci žít.
Děkuji za tvá obětí, plná lásky a ujištění. Tvé polibky přináší radost, stesk i mnohá odpuštění.
Autor Mrs.Grázl, 08.09.2007
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí