Jeden den v mé hlavě

Jeden den v mé hlavě

Anotace: k tomu ani není co dodat, to jsem prostě já

Svět propadl se očkem jehly,
prameny vlasů vrby si lehly.

Rudé listy růže letí do propasti,
studené vlny přinesly léčivé masti.

Z oranže vylouplý pomeranč je bezmocný,
ve tmě skomíravě směje se ponocný.

Čas nesoucí si v ruce tupý nůž,
černým uhlem na tvář maluje si růž.

Tóny hudby uvnitř pštrosí vejce nesou,
oči nevidomého se toužebně třesou.

Tužka v ruce se úlekem roztekla,
myšlenka na místě míří do pekla.

Telefonní drát v ruce němě mlčí,
o kosmonautech přemýšlí smečka vlčí.

Nakonec je vše v naprostém pořádku,
na noc přečte si lampa smutnou pohádku.
Autor Erion Fate, 08.09.2007
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí