Protéká okem...

Protéká okem...

Anotace: Po dlouhé době jsem se rozhodl zase něco zveřejnit... Čistě ze zvědavosti. Proto sám to nechávám bez komentáře. Ani nevím o čem to je...

Protéká okem nebe s zemí smíšené
slevá se v.. šeď.
Za letu bledě modrých lístků
zemdlených stromů.

Zchladlá krev v žilách mění směr
a tělo kolébá se do rytmu
pádu - vody skrze nebesa
... dnes je marné čekat
ohnivý déšť

Raději nedýchej - ve vzduchu je cítít
čekání stínu - dosud za obzorem
a přesto velmi blízko
... hmatatelné tušení nevyhnutelného.

Plíživý chlad se proplétá mezi stéby
už dávno poklidně zesnulých trav
a černá země je stytá jako nikdy

dotýkej se nežně - je plná duší

Ztracených z povrchu za svitu
opilého slunce...
Autor GM, 08.09.2007
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opilé Slunce, jojo... furt by nasávalo. Líbí se mi :)

08.09.2007 19:09:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí