Bráško...(!!)

Bráško...(!!)

Anotace: Byli časy kdy sem tě měla strašně moc ráda,ale pak ses fakt dost změnil...nevim proč je všecko jiný ale tak to asi je lepší...myslim i pro oba.. =(

Jak žiju,to tě nezajímá,
možná chtěl bys,abych byla jiná.
Hubená blonďatá tyčka,
venku chůva,doma myčka.

A já jenom říct Ti chtěla,
že závistí vždy každej zbělá,
když mu řeknu bráško o tobě,
ikdyž v tvý lepší podobě.

Mám Tě ráda jako bráchu,
a ač mám oči plné strachu,
snažim se bejt ségra skvělá,
jenže nevim,jak se to dělá.

Takže promiň,fakt moc sorry,
za všechny naše dávný spory.
A ikdyž nejsem ségra sqělá,
aspoň už vim,jak se to dělá.

Tak zdarec brácha,du ti z očí,
stejně mezi nás zas někdo skočí!!
Autor Sana.sorrow, 08.09.2007
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať neztrácíme pouta, která jsou pro nás nejvíc cenná
a když už se to stane, ať probouzí se žena
za každou tu slzu, která na zem neskanula.
Pak ze suchého moře se láska rozvinula.

30.09.2007 13:21:00 | SunnyRain

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí