Další den

Další den

Anotace: ...

Další den zmizel v minulosti, už se nevrátí.
Zmizel a je tu další host.
Co od něj mohu čekat?
Co mohu čekat od dalšího dne?
Smutek, bolest? Ne, to ne.
Jen smích a radost budu mít,
nebudu o něm pouze snít.
Tak neberte mi moje sny a přání,
neberte mi moje iluze.
I když sny každého jen zmámí
a touhy nepřidají na váze...
Další den přišel, včerekjšek se stal minulostí,
dnes je dárkem, zítra budoucností.
Autor Mrs.Grázl, 09.09.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí