Střípky

Střípky

Anotace: kousky básniček, které mě kdysi napadly, ale vůle nebyla tak silná, abych je dokončila

obláčky letí nebesům vstříct
a ty ani netušíš,co ti chci říct.
Jednou se odhodlám, jednoho dne.
Už slyším jak říkám "miluju tě."
-------

....
ty se vůbec nestydíš,
žes mi srdce vzal.
Nenávratně ztracené
potlouká se kolem.
Svaly láskou zkrácené
léčím rohypnolem.
-----

Krása je pomíjivá
mládí je věčné
tetička zubatá
nám to jednou sečte.
Neváhá, neptá se
pro koho si přijde
většinou doufá se
"snad mi to teď vyjde"
-----

Tak to je všechno. Víc toho není. Naštěstí =)
Autor Maddean, 09.09.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale proč, mě se to líbí. Ta posledni... to je kus životní pravdy.

09.09.2007 17:49:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí