Trní

Trní

Anotace: bez racionality

Prolétl trním
kles do spadaného listí
a nemohl dál
závoj myšlenek byl zapletený
do větví...

Tlumené světlo začalo téct
mezi stromy v brzkém ránu.

Celá scéna se rodila jako symbol
tichý a tupý.
A nad vodou se vše lámalo
objal ho chlad

tiše...

hovořil
světlo, tma
nebe zlátne
až příliš dlouho ticho
pak smích

Dál běžel trním...
Autor GM, 09.09.2007
Přečteno 350x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimavy

09.09.2007 19:31:00 | Stepa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí